nl NL  frFR   RSS RSS

Aanmelden als fotograaf

Vul onderstaande gegevens in om foto’s te kunnen plaatsen. U krijgt dan automatisch een aanmeldformulier toegestuurd dat u kunt invullen met meer gegevens.
Als de aanmelding compleet is ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk inloggegevens.

De foto’s die voorlopig een minimale resolutie moeten hebben van 900 x 900 pixels kunt u dan zelf uploaden en beheren. U kunt dan ook zien welke prijzen we hanteren en wat u als fotograaf dat oplevert. Binnenkort wordt het wel mogelijk om foto’s met een lagere resolutie te uploaden.

Met een gratis Rallykaart-account kiest u voor een professionele afwikkeling van het fotoverkoopproces. U betaalt bij ons geen abonnementskosten, maar commissie over de opbrengst van verkochte foto’s.
Voor amateurfotografen zijn de prijzen voorlopig vastgesteld en de professionele fotografen kunnen zelf hun eigen verkoopprijzen vaststellen.
U kunt op het aanmeldformulier, wat automatisch wordt toegestuurd, aangeven of u een professionele fotograaf bent.
Op basis van uw opgave, reputatie of de kwaliteit van uw foto’s plaatsen we u dan in die categorie.
U bespaart tijd omdat u geen omkijken meer hebt naar bestellingen, het innen van betalingen, de afdrukcentrale, administratie, het inpakken en versturen van uw afdrukken.

Aanmelding:

Ik,

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Meld me aan om foto’s te kunnen plaatsen op de site van www.rallykaart.nl

Mijn foto’s blijven altijd mijn eigendom en ik kan ze ook zelf, dan wel op verzoek (laten) verwijderen.

Behalve voor gebruik op de site www.rallykaart.nl, zal ik voor gebruik van mijn foto’s door derden, door afdruk of download, een vooraf afgesproken vergoeding ontvangen.

Op deze site zijn de foto’s voorzien van een watermerk om ongeoorloofd downloaden tegen te gaan

 

2 Responses to “Aanmelden als fotograaf”

  1. […] Avez-vous des photos du Rallye de Wallonie et vous n’êtes pas encore inscrit? Inscrivez-vous ici en tant que photographe et le lieu de votre photos. Si vous êtes déjà inscrit et vous avez un […]