nl NL  frFR   RSS RSS

Aanmelden als rallyteam

Vul onderstaande gegevens in om het rallyteam aan te melden en foto’s te kunnen plaatsen. U krijgt dan automatisch een aanmeldformulier toegestuurd dat u kunt invullen met meer gegevens. Er is al een voorbeeld aangemaakt van het LMS-Rallyteam. Als de aanmelding compleet is ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk inloggegevens.

De foto’s die voorlopig een minimale resolutie moeten hebben van 900 x 900 pixels kunt u dan zelf uploaden en beheren. U kunt dan ook zien welke prijzen we hanteren en wat u als fotograaf dat oplevert.

Met een gratis Rallykaart-account kiest u voor een gratis pagina voor de teampresentatie en een professionele afwikkeling van het fotoverkoopproces. U betaalt bij ons geen abonnementskosten, maar commissie over de opbrengst van verkochte foto’s. Voor de rallyteamfoto’s zijn de prijzen voorlopig vastgesteld.
U kunt op het aanmeldformulier, wat automatisch wordt toegestuurd verdere gegevens invullen.
Wanneer er foto’s besteld worden dan bespaart u dat tijd omdat u geen omkijken meer hebt naar bestellingen, het innen van betalingen, de afdrukcentrale, administratie, het inpakken en versturen van uw afdrukken.

Aanmelding:

Ik,

Naam rallyteam(verplicht)
Email (verplicht)
Meld me aan om een presentatiepagina te krijgen en om foto’s te kunnen plaatsen op de site van www.rallykaart.nl

Mijn foto’s blijven altijd mijn eigendom en ik kan ze ook zelf, dan wel op verzoek (laten) verwijderen.

Behalve voor gebruik op de site www.rallykaart.nl, zal ik voor gebruik van mijn foto’s door derden, door afdruk of download, een vooraf afgesproken vergoeding ontvangen.

Op deze site zijn de foto’s voorzien van een watermerk om ongeoorloofd downloaden tegen te gaan