nl NL  frFR   RSS RSS

Handleidingen foto’s toevoegen

Uploaden via browser;

Klik hier voor de korte handleiding voor het uploaden van foto’s vanaf je computer (via browser) in drie stappen. U kunt maximaal 8 Mb (= ca. 4 foto’s) per keer uploaden. U kunt wel meerdere keren achter elkaar uploaden.

Uploaden via Gallery Remote;

Klik hier voor de korte handleiding voor het uploaden van foto’s via Gallery Remote. Het snel plaatsen van veel foto’s op verschillende locaties. Inclusief het anamaken van locaties in je eigen album.

Uitgebreide handleiding voor het uploaden;

Klik hier voor de uitgebreide handleiding voor het plaatsen van foto’s op Rallykaart. Inclusief het aanmaken van een watermerk en het invullen van maatwerkvelden.

Informatie;
Aparte handleidingen over het uploaden via upload applet en het aanmaken van een watermerk en het invullen van maatwerkvelden worden zo spoedig mogelijk aangeleverd. Informatie is al wel te vinden in de uitgebreide handleiding.

2 Responses to “Handleidingen foto’s toevoegen”

  1. […] Handleidingen foto’s toevoegen […]

  2. […] manuels mis en néerlandais, lors du téléchargement des photos pour vous aider. Rechercher des qu’ici. La traduction française suivra sous peu. En outre, Martijn van Oort aussi des images du Rallye de […]