nl NL  frFR   RSS RSS

Nieuws

PRESENTATIE RALLYTEAMS

26 juni 2010

Binnenkort biedt Rallykaart als eerste nieuwe faciliteit de rallyteams gratis de mogelijkheid zich te presenteren op internet zonder de zorgen van onderhoud van een website. Het rijden van rally’s is natuurlijk belangrijker dan een site te moeten onderhouden. Met deze aanbieding is het verder mogelijk fans en belangstellenden van het team foto’s te laten zien zonder een limiet op het aantal foto’s. Teams die reeds een website hebben kunnen vanuit hun eigen website rechtstreeks naar het fotoalbum van het team linken.
Als laatste is het ook is het mogelijk op de teampagina banners te plaatsen van sponsoren. Een extra mogelijkheid om mogelijk meerdere sponsoren over de streep te trekken. De rallyteams worden in de aankomende periode aangeschreven of benaderd.
Wil je als rallyteam hier je foto’s kunnen plaatsen meldt je dan voorlopig aan als fotograaf. Dat kan hier.

FOTOWEDSTRIJD RALLYE DE WALLONIE

22 juni 2010

Omdat we een paar vragen over de fotowedstrijd van Rallye de Wallonie hebben gekregen willen we graag melden dat de voorzitter van de organisatie van de Rallye de Wallonie momenteel op vakantie is. Er is ons beloofd dat zo gauw hij terug is dat er een afspraak gemaakt wordt om de fotowedstrijd verder af te wikkelen. Wij zijn net zo nieuwsgierig naar de uitslag als de deelnemers.

FOTOWEDSTRIJD RALLYE DE WALLONIE

15 april 2010

Voor de Rallye de Wallonie in Namen organiseren wij in samenwerking met de rallyorganisatie een fotowedstrijd. Fotografen (professionals en amateurs) dingen mee naar leuke prijzen. Wat houdt de wedstrijd in?
Iedere fotograaf mag meedoen die zijn foto’s van de Rallye de Wallonie 2010 upload op de site van Rallykaart.nl. De 2 mooiste foto’s worden beloond met een prijs van € 100,=. Door de organisatie van de Rallye de Wallonie worden de twee mooiste foto’s uitgezocht en gebruikt om op de aankondigingsposters van volgend jaar afgedrukt te worden. Doe mee en jouw foto met jouw naam komen op de posters van volgend jaar. Lees voor de spelregels de voorwaarden van de fotowedstrijd.

RALLYKAART.NL AANWEZIG IN NAMEN

15 april 2010

Wij zullen ook 3 dagen aanwezig zijn tijdens de rally om de site te promoten, fotografen te informeren en te helpen met het uploaden van foto’s. Kom gerust langs want wij kunnen ter plaatse al vast je foto’s uploaden naar het internet.
Waar kun je ons vinden?
Wij staan naast de tent tegenover het hoofdkwartier van de organisatie.

RALLYKAART.NL ONLINE

15 maart 2010

Tijdens de OVD Groep Rallysprint werd rallykaart.nl al aangekondigd. Rallykaart.nl beloofd publiek en fotografen bij elkaar te brengen. Na hard werken is het dan eindelijk gelukt en maakt rallykaart.nl haar belofte waar. Vandaag 15 maart is rallykaart.nl online gegaan. Rallykaart.nl bedankt het LMS-rallyteam voor het ter beschikking stellen van een gedeelte van haar site bij de opstart van rallykaart.nl.

Rallykaart.nl brengt het talrijke rallypubliek en de talloze fotografen en filmers bij elkaar op 1 ontmoetingspunt. Rallykaart.nl beoogd een platvorm te willen zijn waar publiek na een rally bezocht te hebben op haar gemak de gemaakte foto’s langs de proeven nog eens rustig kan bekijken. Mogelijk ben je op zoek naar die ene foto van een fotograaf die een spectaculaire actie heeft vastgelegd of naar de foto’s die in de bocht zijn gemaakt waar je stond. Is de foto gevonden dan is met een paar klikken de foto in elk gewenst formaat snel besteld.

Rallykaart.nl geeft fotografen en filmers de mogelijkheid op een apart gedeelte foto’s te uploaden (voorlopig minimaal 900 x 900 pixels) of om filmpjes te linken via rallykaart.nl. De fotograaf of filmer geeft aan waar de foto’s zijn gemaakt en deze worden dan vertoond aan het geïnteresseerde publiek in een lagere resolutie. Voor zowel de professioneel- als amateur-fotograaf kan de complete bestelling en verzending van bestelde foto’s verzorgd worden. Van elke bestelling krijgen de fotografen meteen bericht via email. Zo blijft de fotograaf altijd op de hoogte van eventuele bestellingen. Uiteraard wordt elke bestelde foto maandelijks met de fotograaf afgerekend. Dataopslag en een juiste vertoning van de foto’s wordt geheel door rallykaart.nl mogelijk gemaakt. Dit alles kosteloos. Natuurlijk blijven de fotografen altijd eigenaar van de foto’s en kunnen zij deze zelf beheren en bewerken bij rallykaart.nl.

Voor rallyteams wordt het zoeken naar actiefoto’s makkelijk gemaakt. Een fotograaf die foto’s aan het team ter beschikking stelt  kan de foto zelf gaan linken aan het team. Zo is het dus mogelijk foto’s en films per rallyteam of rallyrijder te groeperen zodat fans van het rallyteam de verschillende foto’s en filmpjes rustig terug kunnen kijken. Uiteraard kunnen rallyteams zelf eventueel de foto’s uploaden.

Op de dag van de wedstrijden worden alle gereden proeven meteen na afloop, of in overleg met organisaties eerder, op de site gezet inclusief de starttijden wanneer de proef begint. Naast de gereden tijden op de proef kunt u meteen zien of een fotograaf op de proef foto’s heeft geplaatst. Rallykaart.nl zal bij alle Nederlandse evenementen aanwezig zijn voor fotografen zodat zij meteen hun foto’s kunnen plaatsen. U kunt dan bijna live de verrichtingen van de rallyrijders op de diverse proeven volgen.

Als laatste wil rallykaart.nl een forum oprichten waar natuurlijk tips en trucks kunnen worden besproken bij het maken van foto’s en films. Natuurlijk kunnen hier ook verzoeken worden geplaatst voor alles binnen de rallysport. Een tip: Gebruik hetzelfde alias als bijvoorbeeld op rallysport.nl. Zo blijf je als bezoeker altijd herkenbaar. Om van het laatste nieuws op de hoogte te blijven is het mogelijk je te abonneren op  rallykaart.nl via RSS of om je in te schrijven als belangstellende.

Met rallygroeten,
Het team van Rallykaart.nl