nl NL  frFR   RSS RSS

SMS-dienst Nederlandse telefoongebruiker

Rallykaart heeft een SMS-dienst voor de Nederlandse telefoongebruikers voor rally’s en shortrally’s/criteriums. Deze wordt hieronder verder uitgelegd:

Voor de SMS-dienst voor de Nederlandse telefoongebruikers wordt er een onderscheid gemaakt in:

  1. De SMS-dienst voor rally’s en shortrally’s in Nederland.
  2. De SMS-dienst voor rally’s en criteriums in België.

Ad 1. SMS-dienst tijdens de Nederlandse rally’s en shortrally’s:

Voor Nederlandse telefoongebruikers werkt de SMS-dienst voor de Nederlandse rally’s en shortrally’s als volgt;
Tijdens de Nederlandse rally’s en shortrally’s is het mogelijk om de stand per SMS op je mobiele telefoon te ontvangen. Deze tussenstand komt rechtstreeks uit de rekenkamer. De service draait zowel bij de Rally als bij de Shortrally. Voor allebei geld er een apart keyword respectievelijk RALLY en SHORT. Ook als er geen rally of geen shortrally is.

Uitleg:

Na elke proef zullen de tijden van de 1e tot en met de 10e deelnemer met de stand van het tussenklassement en eindklassement van de rally of shortrally per SMS doorgegeven worden. Ook krijg je voor de rally een vooraankondiging met starttijden etc. Daarnaast zullen bijzondere berichten verstuurd worden ingeval de situatie van de wedstrijd daar om vraagt.

Aanmelden:
Je kunt je gratis aanmelden door zelf een SMS bericht te sturen met de tekst RALLY ON naar nummer 3010. Je moet dit definitief bevestigen met het toegezonden keyword naar het nummer 3010. Je ontvangt dan een gratis SMS bericht met een bevestiging van je inschrijving. Daarna betaal je per ontvangen bericht €0,55 via je telefoonrekening of beltegoed.

Afmelden:
Stoppen met het ontvangen van berichten doe je, door een bericht te sturen met de tekst Rally OFF, ook naar nummer 3010.

Aantal berichten:
Je bepaalt zelf hoeveel berichten je wilt ontvangen, door het bericht RALLY ON of RALLY OFF te versturen naar 3010. Je kunt dus ook alleen de uitslag krijgen door je na de rally aan te melden en daarna weer af te melden Per evenement worden maximaal 30 berichten verstuurd per keyword.

KEYWORD OMSCHRIJVING MAX. AANTAL
BERICHTEN
RALLY ON Top 10 Algemeen klassement 30
SHORT ON Top 10 Algemeen klassement 30

naar boven

Ad. 2 SMS-dienst tijdens de Belgische rally’s en criteriums:

Voor Nederlandse telefoongebruikers werkt de SMS-dienst voorlopig alleen voor de Belgische rally als volgt;
Tijdens de Belgische rally’s is het mogelijk om de stand per SMS op je mobiele telefoon te ontvangen. Deze tussenstand komt rechtstreeks uit de rekenkamer. De service draait voorlopig alleen bij de rally’s. Dit kan met het keyword RALLY BELGIE.

Uitleg:
Na elke proef zullen de tijden van de 1e tot en met de 10e deelnemer met de stand van het tussenklassement en eindklassement van de rally per SMS doorgegeven worden.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door zelf een SMS bericht te sturen met de tekst RALLY BELGIE ON naar nummer 3010. Je ontvangt dan een gratis SMS bericht met een bevestiging van je aanmelding. Daarna betaal je per ontvangen bericht €0,55 via je telefoonrekening of beltegoed.

LET OP! Het aanmelden kan alleen in Nederland en niet in België. Dus doe het voordat u bijvoorbeeld naar België reist.

Afmelden:
Stoppen met het ontvangen van berichten doe je, door een bericht te sturen met de tekst RALLY BELGIE OFF, ook naar nummer 3010.

LET OP! Het afmelden kan alleen in Nederland en niet in België. Dus doe het nadat u terugkomt in Nederland.

Aantal berichten:
Je bepaalt zelf hoeveel berichten je wilt ontvangen, door het bericht RALLY BELGIE ON of RALLY BELGIE OFF te versturen naar 3010. Je kunt dus ook alleen de uitslag krijgen door je na de rally aan te melden en daarna weer af te melden. Per evenement worden maximaal 30 berichten verstuurd per keyword.
LET OP! Het aan- en afmelden kan alleen in Nederland en niet in België.

KEYWORD OMSCHRIJVING MAX. AANTAL
BERICHTEN
RALLY BELGIE ON Top 10 Algemeen klassement 30

naar boven